Πολιτική Επιστροφών

Α)ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Επιστροφή της παραγγελίας σας ή μέρος αυτής, αυστηρά εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Η επιστροφή σας γίνεται δεκτή εφόσον ισχύουν όλα τα παρακάτω :

Η αγορά να έχει πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά).

Το/τα προϊόν/α να βρίσκεται/ονται στη αρχική του/ς κατάσταση και να μην έχουν καμία φθορά εξωτερικά και εσωτερικά ( γίνεται έλεγχος απο το αρμόδιο τμήμα μας).

Το πακέτο της επιστροφής πρέπει να περιλαμβάνει τo νόμιμο παραστατικό που σας δόθηκε κατά την αγορά.

Μεταφορικά Κόστη Αντικατάστασης :

Με τη χρήση του συνεργάτη μας (ACS Courier), με χρέωση παραλήπτη, ισχύουν τα παρακάτω:

Αν η επιστροφή αφορά εκπτωτικό είδος, το κόστος των μεταφορικών είναι συνολικά 6,00€ και η χρέωση τους γίνεται στην επόμενη παραγγελία (αποστολή αντικατάστασης).

B. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ:

Για να προχωρήσουμε στην επιστροφή των χρημάτων κατόπιν συνεννόησης παρακαλείσθε να μας στείλετε email στο info@1stcoffee.gr με τα τα απαραίτητα στοιχεία, iban, όνομα τράπεζας και όνομα δικαιούχου. Η διαδικασία ολοκληρώνεται εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε την επιστροφή του προϊόντος σας.

Μεταφορικά Κόστη Επιστροφής Χρημάτων :

Με τη χρήση του συνεργάτη μας (ACS Courier), με χρέωση παραλήπτη, ισχύουν τα παρακάτω:

Αν η επιστροφή αφορά εκπτωτικό είδος, το κόστος των μεταφορικών είναι συνολικά 3,00€ και αφαιρείται από το συνολικό ποσό της κατάθεσης.

Αν η επιστροφή αφορά νέες παραλαβές, τα μεταφορικά κόστη επιβαρύνουν την εταιρεία μας.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική εταιρία , ανεξάρτητα με τα προϊόντα (εκπτωτικά ή μη), επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου τα μεταφορικά κόστη και τα καταβάλετε στην εταιρία που έχετε επιλέξει κατά την αποστολή του δέματος.
Η εταιρεία μας κατά την παραλαβή δεν υποχρεούται να πληρώσει κανένα ποσό που αφορά την μεταφορά του προϊόντος.